Aktuelt

Coronavirus

Vi henviser til myndighedernes anbefalinger ved kontakt til lægehuset.
Se mere på www.sundhed.dk

Afhængighedsskabende medicin

For at efterleve Sundhedsstyrelsens krav til ordination af afhængighedsskabende medicin, udskriver lægehuset kun recept på vanedannende medicin via personlig konsultation og dermed ikke via telefonisk kontakt eller hjemmeside. Dette gør sig gældende for både beroligende medicin, sovemedicin, nervemedicin og morfin.

Ordination og fornyelse af recepter af afhængighedsskabende lægemidler skal, medmindre særlige omstændigheder taler herfor, derfor ske ved personlig konsultation. Således har læge og patient mulighed for at drøfte behandlingen og risikoen for afhængighed af midlerne, ligesom der tilbydes hjælp til ud-/nedtrapning.

Det anbefales, at du ved receptfornyelsen booker en ny tid med det samme til næste receptfornyelse.

Vejledning, nr. 9166 af 19. 03.2018, omhandlende ordination af afhængighedsskabende lægemidler beskriver de gældende regler, der efterleves i klinikken og kan læses på følgende link:

https://www.retsinformation.dk/pdfPrint.aspx?id=200176


Det er ikke muligt at sende E-konsultationer til lægerne i weekenden, altså fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 07.30.
Brug aldrig E-konsultation til akutte forespørgsler, da der kan påregnes op til 5 svardage.
Hvis du ikke finder lægens navn inde på oversigten, er vedkommende imidlertidigt fraværende i klinikken pga. fridage/ferie.
Telefontid
Fra 01.04.15 er det ikke længere muligt at ringe direkte til lægen mellem kl. 08.00 – 09.00.
Man ringer derfor til sekretæren/sygeplejersken fra kl. 08.00 hver morgen og såfremt der er brug for telefonisk lægekontakt vil der ved behov være mulighed for tilbage-ringning fra lægen senere på dagen.
Sekretæren/sygeplejersken vil fra kl. 08.00 hver morgen kunne visitere til en akuttid, hvis der er behov for dette samme dag.
Husk at recepter på ikke vanedannende fast medicin kan bestilles elektronisk via selvbetjeningen.
Ellers er det som altid muligt at forny recepter og aftale konsultationstider i telefonen fra kl. 08.00 frem til kl. 14.00 mandag til fredag.

Udvidet målgruppe for livmoderhalskræftvaccinen (HPV).

Kontakt klinikken for mere information og for at få tid til en vaccination.


 

Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal
Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

Det er nødvendigt at alle brugere, også børn, oprettes selvstændigt også selvom det er forældrene, der bestiller konsultation eller skal have prøvesvar.